AKOESTISCHE MUZIEK BIJ UW UITVAART

Akoestische Muziek Uitvaart - The Marrows

TWO VOICES ONE GUITAR

Wanneer de stilte u raakt

Wanneer de stilte u raakt en u los moet laten wat u graag nog zo dichtbij u had gehouden. Wanneer verdriet, boosheid, heimwee, verwarring, troost, warmte en liefde elkaar afwisselen. Dan is het tijd om te herinneren, te koesteren en te eren. U verlangt naar een waardig en persoonlijk afscheid van uw geliefde overledene. Een begrafenis of crematie is een dag van herinnering, van verbinding, van liefde, houden van en loslaten. Een traan met een glimlach. Akoestische live muziek kan bij uw uitvaart nét dat kleine beetje extra geven. Zo kunt u ervaren hoe het is als de emoties van het loslaten worden omgetoverd in muzikale trillingen. 

Een waardig afscheid

Of u nu kiest voor een afscheid in het crematorium, een uitvaartcentrum of voor een kerkdienst; muziek zal een belangrijk deel vormen van de afscheidsceremonie. Muziek ontroert en verbindt en heeft daarnaast een helende werking. Het kan de pijn verzachten en u kalmeren. Speciale nummers kunnen u terug brengen naar de mooie herinneringen samen en geven ruimte tot bezinning. Niet voor niets speelt muziek vaak een grote rol tijdens uitvaarten. Live muziek creëert een warme atmosfeer waarmee verbinding ontstaat tussen hart en ziel en met elkaar. Live muziek creëert een intimiteit die met opnames niet te evenaren is. De muziek is helemaal afgestemd op de emotie van de gelegenheid en verbindt op een dieper niveau.
uitvaart - The Marrows

The Marrows op uw uitvaart

De intieme muziek van The Marrows biedt troost aan familie en vrienden van de overledene. De romantische klanken van de akoestische gitaar, in samenspel met de tweestemmige samenzang, zorgen voor een eervol geluid, zonder te zwaar te worden. Intiem, persoonlijk en met veel liefde spelen wij bekende pop-, en rockliedjes in subtiele singer-songwriterstijl. Onze sound zorgt voor een unieke, rijke ervaring en een waardevol afscheid van uw geliefde. The Marrows laat u genieten en mijmeren met nummers als Autumn Leaves (zie video hieronder), Mag ik dan bij jou, Lost without you, Always Remember Us This Way, The Sound Of Silence, Let It Go of Why Worry. We denken graag met u mee over de muzikale indeling van uw uitvaartceremonie of herdenkingsdienst. Uiteraard maken wij van uw lievelingsnummer een speciale en persoonlijke versie. 

Een dierbare herinnering

Met de akoestische live muziek van The Marrows bij uw uitvaart krijgt u een persoonlijk, intiem en waardevol afscheid. Onze pure, tweestemmige muziek zal u troost geven. Een warme muzikale herinnering aan de uitvaartceremonie zal u dierbaar blijven.

Een dierbare herinnering

Met de akoestische live muziek van The Marrows bij uw uitvaart krijgt u een persoonlijk, intiem en waardevol afscheid. Onze pure, tweestemmige muziek zal u troost geven. Een warme muzikale herinnering aan de uitvaartceremonie zal u dierbaar blijven.

Zullen we kennismaken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze pure muziek bij uw uitvaart? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel 06-29348889 of stuur een mailtje naar music@themarrows.nl.

Uitvaart - The Marrows