SFEERVOLLE MUZIEK BIJ UW BORREL OF RECEPTIE

The Marrows op uw borrel of receptie

TWO VOICES ONE GUITAR

Gefeliciteerd!

Jullie staan op het punt om je leven voor altijd te delen met de liefde van je leven. De eerste stap is gezet. Dé vraag is beantwoord met ‘Ja’. Het is officieel, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd met jullie plannen voor de bruiloft.

Voor ons betekent trouwen dat je aan elkaar en aan je familie en vrienden belooft dat je samen je leven gaat delen en met elkaar oud wilt worden. Een huwelijksceremonie is het feestelijke moment om dit officieel te bezegelen. Uiteraard moet dit voor jullie een fantastische belevenis worden. Live akoestische muziek bij je huwelijk zorgt alvast voor een bijzondere sfeer.

Een prachtig cadeau aan jullie zelf

De datum van jullie bruiloft is bekend en komt steeds dichterbij. Wellicht is ook de locatie bekend en dé jurk al gekocht. Samen bereiden jullie je voor op dé grote dag. Natuurlijk willen jullie van deze bijzondere dag een blijvende herinnering maken. Het wordt een dag met een gouden randje.

Het belangrijkste moment van jullie trouwdag is met zekerheid de huwelijksceremonie. Jullie liefde voor elkaar zal worden bezegeld met nogmaals een volmondige ‘Ja’ en jullie prachtige trouwringen als teken van oneindige liefde. Familie en goede vrienden zullen getuige zijn van jullie liefde voor elkaar en dit feest in blijdschap met jullie vieren.

Maak je huwelijk speciaal met akoestische live-muziek 

Een heel belangrijk element in de huwelijksceremonie is het gebruik van muziek. Muziek is bepalend voor de sfeer van het moment. Het zorgt voor romantiek, intimiteit en feestvreugde. Akoestische live-muziek is nog echter en persoonlijker dan een bestaande opname. Kiezen jullie voor live-muziek, dan krijgen jullie een unieke ceremonie, waarbij de muziek perfect aansluit bij jullie wensen. Het akoestische geluid van zang en gitaar zorgt voor intimiteit, waardoor tranen gegarandeerd zijn. Hierdoor zal dit moment voor altijd in jullie geheugen zal blijven bestaan. Een prachtig cadeau aan jullie zelf als bezegeling van jullie huwelijk.

The Marrows op jullie huwelijk

The Marrows maken akoestische live-muziek met een western gitaar en twee stemmen die elkaar harmonieus aanvullen. Ze zijn erg geschikt als omlijsting van jullie huwelijksceremonie. Intiem, persoonlijk en met veel liefde spelen wij bekende pop- en rockliedjes in subtiele singer-songwriterstijl. Onze tweestemmigheid, begeleid met akoestische gitaar, zorgt voor een unieke, rijke ervaring. The Marrows laat je genieten en wegdromen met lovesongs van o.a. Ed Sheeran, Adele, John Legend, Krezip, Claudia de Breij en Jason Mraz. We denken graag met jullie mee over de muzikale indeling van jullie huwelijksceremonie en natuurlijk spelen we graag jullie favoriete liedje.

Een blijvende herinnering

Met live-muziek tijdens de huwelijksceremonie creëer je een unieke en intieme belevenis. Een perfecte start van jullie grote dag en jullie toekomst samen.

The Marrows zijn perfect voor een romantisch en intiem intermezzo tijdens jullie ceremonie. Ze kunnen een verbindende sfeer neerzetten, ook tijdens receptie of diner. Daarnaast kunnen ze jullie gasten opwarmen voor het feest. En als kers op de taart maken we graag een speciale versie van jullie favoriete nummer. De perfecte en blijvende herinnering voor later.

Thinking Out Loud

Van één van de bruidsparen waarvoor we tijdens de ceremonie mochten optreden was “Thinking Out Loud” hun lievelingsliedje. Voor dit bruidspaar maakten we deze tweestemmige versie en ze waren er zeer gelukkig mee. 

Thinking Out Loud

Van één van de bruidsparen waarvoor we tijdens de ceremonie mochten optreden was “Thinking Out Loud” hun lievelingsliedje. Voor dit bruidspaar maakten we deze tweestemmige versie en ze waren er zeer gelukkig mee. 

Zullen we kennismaken?

Wil jij de meer weten over de mogelijkheden van onze pure muziek in een akoestische setting? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel 06-29348889 of stuur een mailtje naar music@themarrows.nl.

The Marrows

Zanger/Gitarist Willem van Boekel is ook trouwambtenaar. Kijk op zijn website: www.willemvanboekel.nl/trouwambtenaar