SFEERVOLLE LIVE-MUZIEK IN CAFÉ & RESTAURANT

Sfeervolle live-muziek in café & restaurant - The Marrows

TWO VOICES ONE GUITAR

Hoe heerlijk kan het leven zijn

De man bij het raam drinkt een heerlijke koffie en bladert door de krant. Twee andere gasten nippen voorzichtig de eerste slokjes wijn naar binnen en kletsen gezellig na over de voorbije week. In de hoek happen vier vriendinnen een heerlijke maaltijd naar binnen. En overal klinken de akoestische klanken van een western gitaar. De vrouw met de rode jurk zingt zachtjes mee met de sfeervolle live-muziek in jouw café of restaurant, terwijl ze haar geliefde smeltend in de ogen kijkt. Het bruist van de gezelligheid en bedrijvigheid. De sfeer is relaxed.

Een fantastische ervaring creëren

Een restaurant of café heb je niet alleen om mensen te voorzien van hapjes en drankjes. Je biedt ontspanning, een moment van gezelligheid, een moment van luxe in het dagelijks leven van jouw gasten. Je wil je gasten verwennen met de lekkerste koffie, de beste wijnen en de heerlijkste lekkernijen. Jouw personeel is vriendelijk en beleefd. Je interieur is helemaal in stijl. Maar je wil meer. Je wil iets extra bieden en boven het maaiveld uitsteken. Je wil verrassen door een ervaring te creëren die een positieve herinnering geeft aan jouw parel. 

Sfeervolle live-muziek door The Marrows in Q-Beach Badhoevedorp

The Marrows in uw café/restaurant

The Marrows maken akoestische live muziek met een western gitaar en twee stemmen die elkaar perfect aanvullen. Intiem, persoonlijk en met veel sfeer nemen zangeres Miriam Groenen en zanger/gitarist Willem van Boekel jouw gasten mee in een pure kijk op de pop- en rockwereld. In subtiele singer-songwriter-stijl bieden The Marrows een unieke en rijke ervaring en de perfecte ontspanning en intieme gezelligheid aan je gasten. Met deze sfeervolle live-muziek in jouw café of restaurant creër je die ervaring. Jij bepaalt of we aankleding of hoofdact zijn, wij stemmen ons repertoire en ons geluid er op af.

Glimlachend zwaaiden ze ‘tot snel’

Het was een dag als alle anderen, maar toch was het niet gelijk. De koffie smaakte net iets lekkerder. De wijn was net iets mooier en meer gelaagd. De lekkernijen waren net iets heerlijker. Het personeel iets gezelliger, de sfeer iets intiemer en de gasten meer ontspannen. Met onze akoestische live-muziek creëer je een unieke en intieme belevenis. Een bijzondere middag of avond waar je gasten met een gelukzalig gevoel aan terug zullen denken. Een perfecte invulling voor een moment van luxe en ontspanning. Tevreden gasten verlaten het pand en zwaaien glimlachend en vriendelijk ‘tot snel’.

Zullen we kennismaken?

Wil jij de sfeer in je café of restaurant verhogen met pure muziek in een akoestische setting? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel 06-29348889 of stuur een mailtje naar music@themarrows.nl.

The Marrows @ ZEP NL